The Browns

                       
  

 

Als je Easter Village binnen komt zie je overal grote paas eieren staan bij de attracties. De kinderen konden hier zich zelf goed vermaken. Er waren allerlei dingen voor ze te doen.

Ten eerste het Chocolade Atelier. 

Bij het Terras March Hare Refreshment overheerlijke lekkernij, die in chocolade werd gedompeld. Het smaakte overigens fantastixh lekker. Ook stond hier een hele grote Mickey en Donald van chocolade met heel veel grote paaseieren erbij. Alleen Mickey staat op de foto.

Ten tweede het Fantasy Festival Stage.

Hier werd een show gegevens met liedjes en dansen samen met Alice, de Gekke Hoedenmaken en het Witte Konijn. Het duurde een half uurtje en was leuk. De kinderen kregen tijdens de show allemaal een paasei.

 

Ten derde gigantische Paaseieren Speurtocht.

Deze werd gehouden in het Alice's Curious Labyrint. Dit was voor kinderen van 2-7 jaar, alleen of onder begeleiding van 1 ouder. Je vond de chocolade paaseieren verstopt in de bomen en de bosje, op de weg, hoog en laag. Je moest overal goed kijken. Er was een enorme belangstelling voor, gezien de lange rijen.

 

 

Ten vierde Paasei Schilderatelier.

Dit werd gehouden bij het Terras Old Mill. Hier konden de kinderen hun artistieke talenten botvieren, voor ze de chocolade eieren opeten.
Op bepaalde tijden had je ook een ontmoeting met de figuren uit Alice in Wonderland. Daar hebben wij niet opgewacht.
Verders nog een paar foto's van Easter Village. Het was de eerste keer, dat er paas decoratie was in Disneyland Resort Parijs.