The Browns

Walt Disney Studios

Zaterdag 2 april gingen we weer naar de Walt Disney Studios. Het weer zat weer mee, Het was nog drukker dan gisteren. We kwamen voornamelijk voor de parade. Maar die kwam pas 's middags. Veel hoefden we hier niet te zien. Dus namen we eerst de tramtour.

Wel wilden we de Stunt show nog een keer zien. Daar waren we precies op tijd voor en konden zo doorlopen naar de tribune. De show blijft fantastisch, alleen het voor programma, de film, die ze maken met figuranten, die heb je na 3 of 4 keer wel gezien, en is dan een beetje lang. Hierna gingen we de inwendige mens versterken, door wat te eten en te drinken.

Tijd voor de Disney Cinéma parade, het werd al aardig druk langs de kant van het pad. Nog 5 minuten wachten en dan komt ie. Ook hier was het een en ander veranderd, Het was inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden dat wij er waren. De nieuwste figuren liepen mee, de Incredibles en Brother Bear. Door verder te lezen in de plattegrond zagen we, dat er 's morgens ook een parade was, nl. Good Morning Walt Disney Studios. We besloten daar de volgende dag naar te kijken.

Nog even naar Animaque en dan naar de camping terug voor de volgende zonnestralen. Dat is het voordeel van de jaarpas.

De volgende morgen waren we om kwart over tien in het park voor de parade. Het was er niet druk, iedereen ging naar het ander park. En bij de Incredibles waren behoorlijk wat mensen om op de foto te gaan. Hier beginnen de parades precies op tijd en daar kwam de eerste auto van Good Morning Walt Disney Studios. Ze reden tot aan Production Courtyard en kwamen daar uit de auto's voor foto's te maken en handtekeningen te geven. Die hoefden wij nu niet te hebben, maar de volgende keer gaat er weer een kleinkind mee.

Toch nog even naar het andere park voor wat te eten. Ditmaal werd het een hot dog, het stalletje was nog dicht, dus namen we eerst de boot. Bij terugkomst was het open en zaten we heerlijk in de zon te eten. Terug na de camping en de volgende dag op weg naar Normandië.