The Browns

 

Disneyland Shanghai

Over Shanghai Disney Resort

Shanghai Disney Resort, de eerste Disney resort in vasteland China, zal een plaats zijn waar vrienden en familie samen aan een hele nieuwe wereld van fantasie, verbeelding, creativiteit en avontuur kunnen ontsnappen. Het resort omvat een park ontworpen in de rijke traditie van Disneyland themaparken over de hele wereld met de uniciteit en schoonheid van China, twee thema hotels, een grote retail, dineren en entertainment venue en een scala aan recreatie - voorzieningen.

Het resort bevindt zich in Pudong, Shanghai en is gericht om te openen aan het einde van 2015.

Het resort is een joint venture tussen de Walt Disney Company en Shanghai Shendi Group bestaat uit twee bedrijven van de eigenaar (Shanghai International thema Park Company Limited en Shanghai International themapark verbonden voorzieningen Company Limited) en een beheermaatschappij (Shanghai International themapark en Resort Management Company Limited). Shanghai Shendi Group houdt 57% van de aandelen en Disney houdt de resterende 43% van de aandelen van de eigenaar - bedrijven. Disney heeft een belang van 70% en Shanghai Shendi Group heeft een 30%-belang in de joint venture management Company. Het beheerbedrijf is verantwoordelijk voor het creŽren, ontwikkelen en actief het resort namens de eigenaar bedrijven

Walt Disney Parks and Resorts zijn waar dromen uitkomen. Meer dan 50 jaar geleden, Walt Disney maakte een nieuwe soort van entertainment, waar gezinnen samen konden ervaren, ondergedompeld in de gedetailleerde atmosferen en levendige verhalen. Zijn visie nu bevat een verzameling van vijf van's werelds grootste familie vakantiebestemmingen -Disneyland Resort, Anaheim, CaliforniŽ; Walt Disney World Resort, Lake Buena Vista, Florida; Tokyo Disney Resort, Urayasu, Chiba, Japan; Disneyland Parijs, Marne-la-Vallťe, Frankrijk; en Hong Kong Disneyland Resort, gelegen op Lantau Island. Walt Disney Parks and Resorts bevat bovendien de wereldklasse Disney Cruise Line; Disney Vacation Club; Avonturen door Disney, een begeleide groep vakantie ervaring van enkele van's werelds populairste bestemmingen; en Walt Disney Imagineering, die creŽert en ontwerpt alle Disney parken, resorts en bezienswaardigheden.

 Op de openingsdag, zal het resort worden huis aan het themapark Shanghai Disneyland, twee thema hotels, een grote retail, dineren en entertainment venue en outdoor recreatiegebieden. Shanghai Disneyland zal een magisch Koninkrijkstijl themapark met klassieke Disney zijn verhalen en personages maar met authentieke culturele invloeden en thema's op maat gemaakt speciaal voor de mensen in China. Shanghai Disney Resort zal hebben iets voor iedereen Ė spannende avonturen, weelderige tuinen waar gasten kunnen ontspannen samen en verrijken van interactieve ervaringen, allemaal met de GASTENSERVICE van wereldklasse die Disney is bekend over de hele wereld.

 

Start van de Construction: April 8, 2011

 

Doel Opening: Eind van 2015

Resort grootte en Opening: 3.9 square kilometers (963 acres)

Park:  Shanghai Disneyland (inclusief achterzijde huis gebieden), ongeveer meter 910,963 vierkante meter (225 hectare), of 1,160,000 vierkante (287 hectare) als de parkeerplaats opgenomen is

Hotels: 1 super luxe hotel en 1 luxe hotel met een totaal van 1.220 kamers. Het eerste hotel is zuidoosten gelegen aan het meer. Het hotel heeft 7 verdiepingen met een grote parkeerplaats aan de voorzijde en een paar speelplaatsen aan de achterkant. Ik ben niet zeker over het thema van het hotel. Het tweede hotel biedt een meer interessante ontwerp. Het is relatief klein. Volgens de cijfers van de vloer, kunnen wij vertellen dat het centrum van het hotel de hoogste zullen en de rest delen van een 'trap'-design voorzien zal.

Retail, Dining & Entertainment: 27,900 vierkante meter (300.000 vierkante voet), vergelijkbaar met Downtown Disney in Anaheim

Ander Facilities: 100 hectare groot meer (404,685 vierkante meter), andere outdoor recreatiefaciliteiten en parkeren en vervoer bussen

 

Geschiedenis van de Disney Parken:
Als de vader van twee kleine meisjes droomde Walt Disney van een plaats waar ouders en kinderen kunnen tijd samen doorbrengen in een veilige, schone omgeving waar hun verbeelding konden lopen. In 1955, in Anaheim, CaliforniŽ, werd zijn droom het eerste Disney themapark, toepasselijk genaamde Disneyland en daarmee begon een nieuw tijdperk in familie-entertainment. Sindsdien heeft The Walt Disney Company resorts geopend in Orlando, Tokyo, Parijs en Hong Kong. Elke nieuwe locatie begon met een magisch Koninkrijk-stijl park, en terwijl ze allemaal hun eigen identiteit hebben, elk deelt essentiŽle elementen van de oorspronkelijke Disneyland, met inbegrip van een centrale kasteel omgeven door verscheidene zeer thema 'landt"dat elk biedt een unieke ervaring van Disney. Wanneer gasten de poorten van een Magic Kingdom overal in de wereld invoert, worden ze vervoerd naar een wereld van fantasie, fantasie en avontuur, waar favoriete Disney-personages komen tot leven en gasten van alle leeftijden geworden deel van de magie.

Design Filosofie:
 Shanghai Disney Resort zullen home naar Shanghai Disneyland, een magisch Koninkrijk-stijl themapark dat vrienden en families in een wereld van fantasie verwelkomen zal, avontuur, magie en sensatie. Op dit moment nog in de ontwerpfase, zal Shanghai Disneyland omvatten handtekening Disney ervaringen die rond de wereld weten en liefde evenals vele spannende nieuwe elementen op maat specifiek voor de mensen in China en uniek voor de Shanghai Disney Resort gasten. Shanghai Disneyland zullen authentiek Disney en duidelijk Chinees. 

Creatief Overzicht:
In Shanghai Disneyland, zullen klassieke Disney - figuren en verhalen zich mengen met Chinese gebeurtenissen en feesten, deze creŽren een unieke ervaring voor gasten in Shanghai. Het park bestaat uit verschillende thema land, elk met hun eigen verschillende attracties, entertainment en meeslepende ervaringen. De kern van het park zullen Storybook kasteel, onze meest interactieve Disney nog compleet met entertainment, dineren en prestaties spaties. Het is echt een attractie zichzelf.

Een 11 hectare (46,130 vierkante meter), zullen one-of-a-kind, dynamische groene ruimte verwelkomen gasten naar Shanghai Disneyland en bieden de perfecte plek om te bekijken de parade of nachtelijke fireworks. Het zal ook feature Chinese seizoensgebonden planten en bloemen, dramatische verlichting en traditionele muziek om te dienen als een achtergrond voor levendige Chinese culturele feesten en festivals, evenals de mogelijkheden voor kunst, creativiteit, exploratie en ontdekking. Het park bestaat uit andere omgevingskunst als entertainmentruimten, binnen en uit, die zal worden gebruikt voor verschillende doeleinden gedurende het hele jaar.

Innovatie en technologie
Innovatieve nieuwe technologie is altijd al een kenmerk van de vakantie-ervaring van Disney en Shanghai Disney Resort zal deze traditie voortzetten. Het park zal volledig profiteren van de vooruitgang in virtuele technologie evenals nieuwe gaming en rijden systemen die volledig onze gasten in onze attracties onderdompelen zal.

Shanghai Disneyland wordt het GROOTSTE STORYBOOK CASTLE IN DE WERELD!!

     
Het kasteel Storybook Enchanted gaat worden het grootste en meest meeslepende kasteel in elke Disney park rond de wereld en zal zij de eerste van onze kastelen niet gewijd aan een specifieke prinses omdat alle van hen dit. Binnenkant, gasten krijgen de mogelijkheid om de multi-level kasteel te verkennen, dat zal beschikken over een prinses meet en greet, de eerste ooit Bibbidi-Bobbidi Boutique prinses makeover ervaring binnen een kasteel en Once Upon a Time avontuur, een grootschalige, walkthrough ervaring. Ook voor de eerste keer, zal het kasteel deel uitmaken van een boot ritje attractie die ťťn van de anker-ervaringen van Fantasyland zal zijn.  

     

Opening 16 juni 2016 Shanghai Disneyland.       

 

Met dank aan Lance Hart & Screamscape.com, Disney Shanghai,   Photos © by Disney