The Browns

 

Disney Cruise Line

De twee drijvende themaparken van Disney zijn als geen andere schepen in de industrie. Mellow, zelfs elegante interieurs zijn in staat om de indrukwekkende innovaties van de lijn in het dineren, vermaak, de faciliteiten van jonge kids, en cabine ontwerp centrum te nemen. Als u van Disney houdt, zult u van deze schepen houden.

Momenteel heeft Disney twee schepen in hun vloot, the Disney Magic en de Disney Wonder. Deze schepen zijn ontworpen in  een art-decostijl een herinnering van de grote luxe uitvoeringen van de vroege jaren 1900. Beide schepen hebben een  echte innovatieve, Disney stijl eigenschappen, met inbegrip van een roterende reeks restaurants op elke cruise, cabines die voor families, Disney geÔnspireerd vermaak, en de faciliteiten van de grootste  kids op de zee is ontworpen.

Gebouwd door de scheepswerven van Fincantieri in ItaliŽ, Disney Wonder  en Disney Magic vertegenwoordigen de eerste ingang van Disney in de cruisezaken. De schepen zijn identiek met uitzondering van de thema's  decor & restaurants. Elke voering kan aan 2400 passagiers in 877 staterooms steunen. Het schip heeft meer dan 900 bemanningsleden die uit 20 landen vertegenwoordigd zijn rond de wereld.

Staterooms aan boord van de schepen van de Lijn van de Cruise Disney zijn 25% ongeveer groter dan de de industrienorm, met meer dan 70% van staterooms die of een oceaan patrijspoort hebben, of een open luchtveranda.
 

Disney heeft herhaaldelijk gezegd, dat  het van plan is om zijn vloot van schepen uit te breiden maar op meer gunstige economische voorwaarden, wacht hoofdzakelijk de muntwisselkoers, aangezien de scheepswerven die waarschijnlijk zullen gebruiken om derde te construeren en het vierde schip in Europa wordt gevestigd Plannen voor deze schepen te tekenen zijn goed gekeurd, maar toch, ze worden nog niet uit gevoerd.

Disney cruise lijn bieden drie -, vier - en zeven nacht cruise aan naar diverse bestemmingen in de CaraÔben; een dag stop  bij Castaway Cay is bij alle reisroutes inbegrepen. De cruise schepen vertrekken van Disney Art Deco-Themed terminal in Port Canaveral, Florida. Sommige "land en zee" pakketten omvatten een verblijf bij Walt Disney wereld Resort evenals vervoer naar de pier die zo'n 60 km. weg is.

 

In de zomer van 2005, maakt de Disney Magic 12 keer een tocht van zeven nachten langs Mexicaanse Riviera, om de 50 jarig bestaan te vieren. Daarna, zal het schip terug keren naar zijn vorige Caribische routes.

Tijdens de zomer van 2007, zal de Disney Magic een 10 en 11-nachten Middellandse zee cruises aanbieden, die vertrekken van Barcelona, Spanje. Na het verlaten van Barcelona, zal het schip een stop maken bij de volgende steden, Parlermo, Napels, Olbia, Civitavecchia, Marseille, Villefranche, Cadiz, Gibraltar en Tennerife.

In 2008, de Disney Magic zal terug keren voor 12 opeenvolgende zeven nachten cruises vanaf de haven van Los Angeles naar de Mexicaanse Riviera havens van Cabo San Lucas, Mazzatlan en Puerto Vallarte.

 

        

 Thanks to Wikipedia