The Browns

 

Disneyland Resort Anaheim

Disneyland is in het bezit van en wordt beheerd door The Walt Disney Company. Het park is het geesteskind van Walt Disney en zijn broer Roy Oliver Disney en is door de jaren heen 's werelds beroemdste themapark en een van de meest bezochte geworden. Sinds de opening in 1955 tot het 50-jarig jubileum in 2005 hebben naar schatting 515 miljoen bezoekers het park bezocht.

 
Disneyland Resort in Anaheim, CaliforniŽ is het allereerste Walt Disney-resort. Het resort herbergt twee themaparken, drie hotels en een winkel en entertainment gebied.
  • Disneyland, een themepark
  • Disney's California Adventure, een themepark
  • The Disneyland Hotel
  • Disney's Grand Californian Hotel
  • Disney's Paradise Pier Hotel
  • Downtown Disney, een winkel, uitgaans en entertainment gebied

Het originele Disneyland themapark werd geopend op 17 juli 1955, maar het merendeel van het aanliggende land was niet in handen van Disney. In de jaren '90 kwam Disney met plannen om uit te gaan breiden. Alhoewel het oorspronkelijke project lichtelijk werd aangepast, opende het nieuwe themapark onder de nieuwe naam Ė Disneyland Resort Ė in 2001, met de opening van Downtown Disney in januari en Disney's California Adventure in februari.

The Happiest Place on EarthĒ

New Orleans Square
Ga het verbeeldingsvole Franse Kwartier van dit boeiende land binnen. Ervaar de elegantie, energie, cultuur, muziek, geschiedenis en architectuur van oud New Orleans.

Adventureland
Waag je diep in het hart van de jungles waar exotische avonturen rond iedere rivier kromming wachten. Romantiek gedijen, waar raadsels en intriges in dit land, dat door de exotische tropische gebieden van de wereld geÔnspireerd wordt. Maak een cruise, door de met nijlpaarden gevulde rivieren, ontwijk vergif pijlen in een oude tempel en klim hoog in de Treehouse van Tarzan als u een reis maakt in het onbekende.

Critter Country
Iets magisch werkt in deze moerassige rivierarmen die met grote dennen en rustieke gebouwen gevuld worden omdat hier de dieren kunnen praten, zingen en dansen. En deze beesten houden van water, dus  bereid je voor op een plons water, peddel de rivieren van Amerika af.

Fantasyland
Walt Disney noemde het zelf, "Het gelukkigste koninkrijk van hen iedereen". Fantasyland brengt tot leven  de wonderen en magie van de Disney verhalen en de karakters in een ongewoon verhalenboek dorp. Begin bij de avonturen met Sneeuwwitje, Peter Pan, Pinocchio, Alice in Wonderland en andere geliefde karakters vandeze wereld.

Frontierland
De reis terug op een stoffige weg naar een ongetemde wildernis van het Wilde Westen. Het is Amerika in een tijd van de rivierboot, spoorweg en diligence. Van de spitsen van Grote Donder naar de oevers van de Rivieren van Amerika is dit land een hulde naar het geloof, moed en vindingrijkheid van de pioniers die de sporen over Amerika branden.

Main Street, U.S.A.
Walt Disney beschreef zichzelf het best toen hij zei, "Main Street is voor iedereen de geboortestad, het centrum van Amerika". Deze ongewone boulevard straalt de charme uit van een kleine stad in Amerika 100 jaren geleden. Op de kruispunten van een nieuw tijdperk wedijveren paarden trams voor het recht van de weg met nieuwe sputteren auto's en hoop en optimisme is voor deze eeuw overvloedig aanwezig.

Mickey's Toontown
Loop in de schets van een animator als u de kleurrijke, grappige en gekke geboortestad van Mickey Mouse en zijn karakteristieke vrienden bezoekt. U bent in voor plezier en verrassingen als u Mickey en vele andere Disney sterren in dit Toon wereld kom-tot-leven ontmoet.

Tomorrowland
Schiet door ruimte, met een snelheid omhoog en kijk vluchtig in de nabije-toekomstige technologie. GeÔnspireerd door onze hoop voor een vreedzaam en voorspoedige toekomst, Tomorrowland is de thuis basis tot vele futuristische ideeŽn  en uit-van-dit-wereldavonturen. Zoals onze dromen, is Tomorrowland tijdloos.

Disney's California Adventure park


Het CaliforniŽ Adventure park van Disney neemt u en uw familie mee op een magische reis van het adembenemende wonder, plezier te ervaren en avonturen die enkel Disney zou kan creŽren. .

"A Bug's Land"
Kijk naar leven door het oog van een insect in dit verbeeldingsvolle land, dat door Flik en zijn insecten handlangers gecreŽerd wordt, "a bug's life" van Disney/pixar . Kind vriendelijke attracties zijn overvloedig aanwezig! En er is genoeg voor grote insecten ook, inclusief de opwindende en hilarische reis in de geheime wereld van insecten,  It's Tough to be a Bug! . .

Golden State
Onderzoek een plezierige viering van de CaliforniŽ dromers, daders, mensen, plaatsen, vernieuwingen, ideeŽn, schoonheid en premie die van de Gouden Staat een land van dromen heeft gemaakt. Zes geweldige en magische gebieden maken dit onbeperkte land.

Hollywood Pictures Backlot
Ga tussen de enorme Babyloninische studio poorten op een fantasie Hollywood Boulevard voorbij die geleid wordt met het glinsteren van de gevels van de legendarisch mijlpalen van Los Angeles. Achter de Gouden Tijdperken, blitse cafť's,  winkels, een chic theater en een echte studio Backlot, eindeloze opwinding waar de magie van de films aan leven gebracht is.

Paradise Pier
Plezier in de Zon voor Iedereen! Duik in het plezier van een CaliforniŽ Resort doordrenkt in de zon en nostalgie, met meer dan een snuifje van de Disney magie. Deze kust promenade is met de wilde avonturen, verrukkelijke diners en onderscheidende winkels een verademing.. U wilt deze nooit verlaten!

Sunshine Plaza

Ga onder de denkbeeldige versie van de Golden Gate Brug voorbij en begin uw Californisch Avontuur in de verwelkomende warmte van Sunshine Plaza. Een 50-voet-grote glinsterende zon beeldwerk, kijkt over een geweldige locatie om te winkelen, kijk de parade of vang het verblindende licht en watervertoning van de eeuwige golf fontein.

Downtown Disney
Geopend op januari 2001, Downtown Disney is ontworpen voor de vermaak opties van de bezoekers van Disneyland, Disney's  California Adventure en de bezoekers van Anaheim en omgeving.
Downtown Disney brengt verschillende bekende winkels en nieuwe reatuarants naar dit gebied, zoals Catal, Ralph Brennan's Jazz Kitchen, Y Arriba Y Arriba, ESPN Zone en de House of Blues
Disney is open ontbijt, lunch, diner en desserts. Een groot aantal winkels is gebaseerd op de World of Disney - de grootste collectie van Disney artikelen in CaliforniŽ
. Parkeren is vrij. Je mag er 5 uur parkeren.
 

© by Wikipedia    Photos © by Disney